Bir gün gelecek bir gün kalacak

“Bir gün gelecek bir gün kalacak” bu yazıyı ilk olarak acemi birliğinde bir tuvalet kapısında görmüştüm. O günlerde çok anlam ifade etmiyordu. Bu gün askerliğimin bitmesine 30 gün var ve 24 Ocak 2012 tarihinde bitecek olması düşüncesi bile insana bir mutluluk veriyor.

Askerlik bitecek eğer tahminlerim doğru çıkar ve planlarımı uygulayabilirsem askerlik öncesi ve sonrası ile hayatımdaki milatlardan biri olacak. Bir sürü yakın ve orta vadeli plan yaptım. Bu planları uygulayamasam bile hayal kurmak bile emir altında asker olunca iyi geliyor.Hatta hayal kurmak; fiziksel olarak sadece komutanlara silahlı muhafız olarak dışarı çıktığımız bu yerden ruhen alıp başka yerlere götürüyor.

 

Askerlik bittikten sonra Şırnak İl Jandarma Komutanlığı’nı yada içinde bulunduğumuz 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı‘nı, kısacası Şırnak‘ı özlermiyim hiç sanmıyorum. Belki bir gün Cudi dağı teröristlerden temizlenirse koğuşun camından bütün kıvrımlarını sürekli izlediğim o dağa bir dağcı olarak tırmanmak istiyorum.

Son güncelleme 27 Ocak 2012

The following two tabs change content below.

Bahri Meriç CANLI

Web Geliştiricisi, Linuxcu, Dağcı, Amatör Telsizci, Girişimci, Motorcu

Latest posts by Bahri Meriç CANLI (see all)