Bahri.İnfo yenilendi

Sitenin eski halini bilenler de dahil neresi yenilendi. Herşey aynı duruyor diyebilirler. 2005 yılından beri aynı tasarım ve kod ile çalışmakta olan sitemin alt yapısını değiştirdim. Artık wordpress kullanıyorum. Sitede kullanmakta olduğum pwg(personel web generator olacaktı ) yi 2005 yılından sonra geliştirmeyi burakmıştım. Koda baktığımda programlama konusunda katettiğim yolu açıkca görebiliyorum. Programlama bilgim artarken değişen başka şeylerde oldu. Neredeyse fiziksel her konuda tembelleştim. Bununla birlikte iş dışında kod yazmayıda büyük oranda bıraktım. Bunun sonucunda pwg öksüz ve yetim kaldı.

Pwg konusunda da tembellik yapmam yeni oluşan şartlara uygun eklemeler yapmaya üşenmem üzerine bu sıralar cms olarak kullanma için yaptığım çalışmalardan da yararlanarak bahri.info’yu pwg üzerindeki teması ile (gerçi onunda ilk hali bir wordpress temasıydı.) wordpress’e taşıdım. İşim hala bitmedi, birkaç eksikliği tamamlayıp google’de indeksli eski urllelerinde güncellenmesi ile bahri.info ya sadece yazı ekleyeceğim.

Kalehost ve Domainlabs bloglarını açmam ile birlikte bu iki konuda bahri.info da yazı yazmayacağım. Domain ve hosting konularını bir kenara bıraktıktan sonra tembellik etmezsem bolca kişisel, belki biraz edebi(havalar ısınıyor börtü bocekten bahsetmek istiyorum), bunun yanı sıra linux ve lkd ile ilgilide yazılar yazacağım.

Son güncelleme 17 Mayıs 2008

The following two tabs change content below.

Bahri Meriç CANLI

Web Geliştiricisi, Linuxcu, Dağcı, Amatör Telsizci, Girişimci, Motorcu

Latest posts by Bahri Meriç CANLI (see all)