Değişmeyen tek şey değişimin kendisiymiş öyleyse…

Değişmeyen tek şey değişimin kendisiymiş öyleyse web siteleride değişmeli. Bahri.Info arka plandaki kodu ve içeriğindeki yazısı ile belli bir şablon içinde yer almaktaydı. Özellikle teknik yazmaya özen gösteriyordum. Kişisel yazılarımı diğer bloglarımda yazıyordum. alan adı ve benzeri konular ile ilgili konuları da DomainLabs Blog‘a taşımıştım. En son KaleHOST Blog ile de hosting ve benzeri konuları bahri.info’un içerik listesinden çıkarttım. Geriye hiçbir yere yazmadığım(yazmayacağım) politik fikirlerim ve diğer konular kaldı.

Belki ilerleyen zamanlarda yazmaya başladığım hikayeden yada birden bire aklıma gelip üzerinde hala çalıştığım elektronik devreden(buluş çok iddalı bir kelime olur) bahsedebilirim.

Birazda resim ekleyeyim diyorum. 2005 yılında beri aktif olan blogumda hiç resim kullanmadım. Bundan sonra biraz daha resimli yazılar yazmayı düşünüyorum. Renkli görünmesi daha eğlenceli bir hale getirebilir.

Yıllar önce programcı bir üstadın sitesinde program kodları ve şiirler görmüştüm. O zamanlar ikisi bir arada tuaf gelmişti. (hatta ne alaka demiştim) şimdi o zaman ki düşüncem tuaf geliyor. (neden olmasın diyorum) Bu sözün üstüne bende şiir yayınlayacağım gibi marjinal bir fikrim yok. Fakat daha kişisel şeyler yazmak istiyorum. Farklı konulardaki yazılarımı rss feed ile okuyanlar yada gezegenlerde yayınlana feedlerde de değişiklik yaparak scripteki kategori özelliğini daha aktif şekilde kullanacağım.

Son güncelleme 13 Nisan 2008

The following two tabs change content below.

Bahri Meriç CANLI

Web Geliştiricisi, Linuxcu, Dağcı, Amatör Telsizci, Girişimci, Motorcu

Latest posts by Bahri Meriç CANLI (see all)