Mynet Adklik çalışmayan kodlar

Geçitğimiz günlerde Mynet, Google AdSense benzeri bir sistemi hizmete açtı. Bende google adsense’den olan memnuniyetsizliğime bir alternatif olabilir diyerek üye oldum. Yaklaşık bir ay içerisinde başvuruma cevap veriler. Bir havesle kod oluşturup siteme ekledim. Sonuç tam bir faciaydı, kod çalışmadı. Nedendir diye incelerken benim için oluşturması gereken kod sunucularında olmadığı için aşağıdaki hatayı verdiğini gördüm.

// Error com.adsclick.adserver.config.AdConfigException: XML file was not found (/ads-click/xml_files/mynet/cfg.zzzz.zzz.xml) – com.adsclick.adserver.config.AdConfigException: com.adsclick.adserver.config.AdConfigException: XML file was not found (/ads-click/xml_files/mynet/cfg.zzzz.zzz.xml)

Google gmaili bile hala beta olarak lansederken mynetin böyle bir hizmeti doğru dürüst test etmeden bir servisi açması tahmin edilecek fakat yapmaması gereken birşeydi. Başka bir denemede daha bulundum standart bir kodu sayfama ekledim. Bu seferki kod en azıdan xml not found demedi. Çalıştımı peki belki 2 -3 yıl sonra çalışır. Bu seferki sorun nedir diye incelerken karşılaştığım durum. Mynet parayı bastırıp bir kod almış çalışmasada kodda başlangıç kısmı aşağıdaki gibi ifadeler yeralıyor.

// Copyright (c) 2006 www.ads-click.com

var parsedR0436R = false;
function f1R0436R() {
...
Sonuç olarak çalışmayan mynet kodlarımız elimizde google adsense kullanmaya bu aralar pek para vermesede devam ediyoruz.

Son güncelleme 30 Ağustos 2006

The following two tabs change content below.

Bahri Meriç CANLI

Web Geliştiricisi, Linuxcu, Dağcı, Amatör Telsizci, Girişimci, Motorcu

Latest posts by Bahri Meriç CANLI (see all)