AKUT’un spor kulübüde varmış

Akut’un varlığından benim yeni haberdar olduğum bir spor kulübü varmış. Şuana kadar yaptığım araştırmalarda kulübün kendi web sitesi yok. Fakat kış sporları şubesinin web sitesi varmış. Orada Kulüp hakkında şunlar yazıyor.

AKUT Spor Kulübü
AKUT Spor Kulübü Derneği, sadece spor faaliyetleri yapmak üzere 2009 yılında kurulmuştur. Yeni kurulmuş olan AKUT Spor Kulübü Derneğinin, 1996 yılından beri faaliyetini sürdürmekte olan AKUT Arama Kurtarma Derneği ile resmi bir bağı yoktur. Ancak her iki derneğin yönetim kurulları tamamen aynı üyelerden oluşmaktadır. AKUT Spor Kulübü Derneği, AKUT Arama Kurtarma Derneğini kuran bireylerin yeni bir girişimi olarak, Nasuh Mahruki önderliğinde kurulmuş ve AKUT Arama Kurtarma Derneğinin bir kardeş kuruluşu olarak Türk Sporuna Katkı misyonuyla hayata geçmiştir.

AKS Kimdir?

“AKS” kısaltması, Akut Kar Sporlarını temsil etmek için kullanılmaktadır. Akut Kar Sporları (AKS), AKUT Spor Kulübünün Kar Sporları Şubesidir. AKUT Spor Kulübü Derneğine bağlı bir alt birim olan AKS, kendi Şube Yöneticisi idaresinde faaliyetini sürdürmektedir.

AKUT Spor Kulübü

AKS’nin bağlı olduğu AKUT Spor Kulübü Derneği, sadece spor faaliyetleri yapmak üzere 2009 yılında kurulmuştur. Yeni kurulmuş olan AKUT Spor Kulübü Derneğinin, 1996 yılından beri faaliyetini sürdürmekte olan AKUT Arama Kurtarma Derneği ile resmi bir bağı yoktur. Ancak her iki derneğin yönetim kurulları tamamen aynı üyelerden oluşmaktadır. AKUT Spor Kulübü Derneği, AKUT Arama Kurtarma Derneğini kuran bireylerin yeni bir girişimi olarak, Nasuh Mahruki önderliğinde kurulmuş ve AKUT Arama Kurtarma Derneğinin bir kardeş kuruluşu olarak Türk Sporuna Katkı misyonuyla hayata geçmiştir.

Araştırmalarım sürüyor ilerleyen günlerde daha fazla bilgi edineceğimi düşünüyorum.

Son güncelleme 4 Kasım 2009

The following two tabs change content below.

Bahri Meriç CANLI

Web Geliştiricisi, Linuxcu, Dağcı, Amatör Telsizci, Girişimci, Motorcu

Latest posts by Bahri Meriç CANLI (see all)