Evde Çadır (Vaude Space III) Kurma Denemesi

Hafta sonu bir aksilik olmazsa Kayseri Erciyes dağına eğitime gidiyorum. Kulüpte hocamız gitmeden önce psikolojik olarak da hazırlık yapmanız gerekir demişti. Bende yavaş yavaş bünyeyi ruhen ve fiziken bu ortama hazırlamaya çalışıyorum.

Dağda gece kullanmak üzere klupten bir tane çadır aldım. Daha önce hiç çadır kurmadığım için denemek istedim. En azndan çadır sağlam mı değil mi diye bakmakta yarar var. İlk sefer yaşanabilcek bütün acemilikleri deneyerek gördüm. İnternet kazan ben kepçe biraz araştırdım fakat Vaude marka çadır hakkında almanca birkaç döküman dışında birşey bulamadım.

Madem döküman yok bende başladım kurcalamaya ne kadar zor olabilir ki! Vaude’nin Space III modeli olan bu çadırın iki katmanlı olduğunu biliyordum. Tek bilmediğim bu katmanlar tek başına kullanılamıyormuş.

web_dscn2628 web_dscn2631 web_dscn2647

Bunun üzerine iç katman ile dış katmanı birleştirip bu uzun çubuklar ne işe yarıyor acaba dediğim çubuklarıda çadırın dış katmanında daha önce dikkatli bakmadığım için göremediğim yuvalarına yerleştirim. uç kısımlarıda gerekli yerlere yerleştirdiğimde garip yığın birden ayaklanıp çadıra benzemeye başladı.

Son olarak uyku tulumu ve matıda içine yerleştirip birkaç  fotoğraf çekmeden kendimi alamadım.

web_dscn2636 web_dscn2644

Son güncelleme 5 Şubat 2009

The following two tabs change content below.

Bahri Meriç CANLI

Web Geliştiricisi, Linuxcu, Dağcı, Amatör Telsizci, Girişimci, Motorcu

Latest posts by Bahri Meriç CANLI (see all)