Radyo C test yayını

Medya (gazete, tv, radyo) günümüzün en büyük güç unsurlarının başında geliyor. Tek başına belki bir güç ifade etmeyebilir fakat bir gücü temsil etmek, tanıtmak yada (marketlerde güzel domateslerin öne kötülerin arkaya konması gibi) kötü yönleri göz önünden uzak tutmak gibi özellikleri olan bir unsur.
Yukarıdaki sebepler ve yazmadığım birçok sebepten dolayı medya sektörüne bildiğimiz işten fazlada çıkmadan (internet üzerinde yaşan bir medya) yavaş yavaş sektörünede açılmak istiyorum. Bu sebeple ne zamandır düşündüğüm internet radyosu projemi hayata geçirdim. şuanda test yayını yapıyorum. (henüz nasıl bir yayın yapacağıma karar vermeye çalışıyorum) Radyo C ile kendi dinleyeceğim bir radyo oluşturmak bunuda insanlar ile paylaşmayı planlıyorum. Henüz alt yapı, yayının planlanması ve  site tasarımı gibi ayrıntılar ile (bir koltuk altında birden fazla karpuz taşır halde) uğraşıyorum.
Kullandığım sistemlerin tamamı linux olmasına karşın henüz linux üzerinden web tabanlı dinlenemiyor. Bende web üzerinden şimdilik dinleyemiyorum.

Son güncelleme 28 Mayıs 2007

The following two tabs change content below.

Bahri Meriç CANLI

Web Geliştiricisi, Linuxcu, Dağcı, Amatör Telsizci, Girişimci, Motorcu

Latest posts by Bahri Meriç CANLI (see all)