BEDAVA .com .net .org

"BEDAVA .com .net .org / Tüm işletmelere" sloganı ile yeni bir kampanya başlatı. Eski bir müşteri olarak mail banada geldi. Gelelim görünüşte masum duran kampanyanın şartlarına

  • Kaydedilecek alan adlarının tico DNS’leri ile kaydedilecektir ve alan adının süresini uzatmadığı sürece değiştirilemeyecektir.
  • Kampanyadan yararlanabilmek için başvuru yapıldıktan sonra, xxxx hizmetlerine ilişkin sözleşmeler imzalanıp faks yoluyla ticoya iletilmelidir. Faks alındıktan sonra alan adı ile ilgili işlemler başlatılacaktır. Alan adının transfere uygun olmaması, transfer kodunun bildirilmemesi gibi nedenlerle tamamlanmayan işlemler müşterinin sorumluluğundadır.

Kısaca çiçeği burnunda acreditimizin arkasına sağlam bir sponsor bularak bedava info domainlerde olduğu gibi elindeki spam yapılacaklar listesini sağlamlaştırma girişimi diyebilriz.

Birde dünyanın portföyü en geniş acrediti goodady e bakalım .net uzantılı domainlerde eğer 10 yıllık alırsanız 5$ dan hiçbir koşul yada kısıtlama olmadan veriyor. NET domain almak isteyenlere tavsiyem hala sürüyorsa goodady’nin 10 yıllık domain kampanyasına katılmaları.

Birde türkiyede sessiz sakin duran acreditimiz var. Türkiye merkezli tek acreditimiz alantron birazcık sesini duyursa birazcık reklam yapsa türkiyedeki domain müşterilerini kendi üzerine çekecektir diye düşüyorum. Anladığım kadarıyla onlar bu tip bir pazarlama stratejisini benimsemiş değiller yada düşündüleri farklı şeyler var.

Son güncelleme 17 Şubat 2007

The following two tabs change content below.

Bahri Meriç CANLI

Web Geliştiricisi, Linuxcu, Dağcı, Amatör Telsizci, Girişimci, Motorcu

Latest posts by Bahri Meriç CANLI (see all)