Bahri Meriç CANLI Kişisel Web Sitesi

Biraz da 2009 değerlendirmesi

İnsanın iki tane kişisel blogu olursa işe böyle oluyor. Hep Godaddy.com’un alan adı alırken ısrarla bahricanli.com boşta almak isterseniz size özel fiyatlarımız var demesi üzerine başladı. Ben ne güzel kendimi firenliyordum. BAHRI dotINFO, dotORG, dotUS, dotES, dotCH (dotDE alma isteğim hala sürüyor. Sahibini belki bir gün razı edebilirim.) Her birinin ayrı bir hikayesi var. Domain alayım diye almadım bunların hiçbirini. Mesela Bahri.Us alan adını aşıkken almıştım. Ona birşeyler yazacaktım. (sonra vazgeçtim)

2009 yılı içerisinde de hala radyo projemi somutlaştıramadım. Hala sadece peş peşe şarkıları çalıp duruyor. Sanırım düzgün bir sistem hazırlayıp kendim mixerden yayın yapacağım. Dinlemek isteyen olursa yayin.radyoc.com adresinden dinleyebilir.

Hala (Hala diyorum çünkü bütün arkadaşlarım bana sorarken bu şekilde soruyorlar? “Hala aynı yerde mi çalışıyorsun?” ) BerilTech‘de çalışıyorum. Şirket adına 2009 yılı içerisinde iyiki yayına almışım dediğim tek şey sanırım tasarımını ben yapmış olmasam da şirket web sitesi her baktığımda bunu birkez daha diyorum.

2008 sonlarında başladığım dağcılık ile iyiden iyiye uğraşmaya başladım. Bu sporu seviyorum. Bir aksilik olmaz ise 2010 yılının ilk saatlerini yolda ilk günlerini de dağda geçireceğim. (Umarım hava güzel olur)

Dağcılık ile birlikte biraz daha dışarı açılmaya başladım. AKUT’a katılmaya karar verdim. Şimdilik gönüllü adayıyım. (Dernek tüzüğünde adı gönüllü olan bir üye türü var işte ben ondan değilim. 🙂 ) Yine kendime burada da uğraşacak bilgisayarlar buldum. Sözde bilgisayar başında daha az zaman geçirecektim. Sanırım kendimi bilerek (ortaya yeni birşeyler çıkarmaya çalışarak) bilgisayar başında geçirdiğim 9 yılın bunda etkisi var.

2010 yılı içersinde bilgisayar başında para kazanmadığım zamanı minimuma indirmek istiyorum. Eğer bilgisayar başında zaman geçiriyorsam bunun maddi yada manevi bir karşığı olmalı.

Sevgili arkadaşım Onur Değerli blogundan beni imlemiş. Bu değerlendirmeleri yazmayı bana hatırlatan da zaten onun yazısı oldu.

Bu arada blog ana sayfamdan verdiğim linkleri sattığımı da bir kez daha hatırlatayım. Allah reklam verenlere zeval vermesin. 😀

The following two tabs change content below.

Bahri Meriç CANLI

Web Geliştiricisi, Linuxcu, Dağcı, Amatör Telsizci, Girişimci, Motorcu

Latest posts by Bahri Meriç CANLI (see all)

Exit mobile version