<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:wfw="http://wellformedweb.org/CommentAPI/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
	>

<channel>
	<title>Bahri Meriç CANLI Kişisel Web Sitesi &#187; 2007 &#187; Şubat &#187; 17</title>
	<atom:link href="http://www.bahri.info/2007/02/17/feed" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://www.bahri.info</link>
	<description>Bahri Meriç CANLI Kişisel Web Sitesi</description>
	<pubDate>Thu, 01 Jan 2009 12:43:23 +0000</pubDate>
	<generator>http://wordpress.org/?v=2.7</generator>
	<language>en</language>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
			<item>
		<title>BEDAVA .com .net .org</title>
		<link>http://www.bahri.info/2007/02/17/bedava-com-net-org.html</link>
		<comments>http://www.bahri.info/2007/02/17/bedava-com-net-org.html#comments</comments>
		<pubDate>Tue, 30 Nov 1999 00:00:00 +0000</pubDate>
		<dc:creator>Bahri Meriç CANLI</dc:creator>
		
		<category><![CDATA[Domain]]></category>

		<category><![CDATA[Genel]]></category>

		<category><![CDATA[Hosting]]></category>

		<guid isPermaLink="false"></guid>
		<description><![CDATA[&#34;BEDAVA .com .net .org / T&#252;m işletmelere&#34; sloganı ile yeni bir kampanya başlatı. Eski bir m&#252;şteri olarak mail banada geldi. Gelelim g&#246;r&#252;n&#252;şte masum duran kampanyanın şartlarına 


Kaydedilecek alan adlarının tico DNS&#8217;leri ile kaydedilecektir ve alan adının s&#252;resini uzatmadığı s&#252;rece değiştirilemeyecektir. 
Kampanyadan yararlanabilmek i&#231;in başvuru yapıldıktan sonra, xxxx hizmetlerine ilişkin s&#246;zleşmeler imzalanıp faks yoluyla ticoya iletilmelidir. [...]]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<p align="justify"><font size="2"><em>&quot;BEDAVA .com .net .org / T&uuml;m işletmelere&quot;</em> sloganı ile yeni bir kampanya başlatı. Eski bir m&uuml;şteri olarak mail banada geldi. Gelelim g&ouml;r&uuml;n&uuml;şte masum duran kampanyanın şartlarına </font></p>
<div align="justify">
<ul>
<li><font size="2"><em>Kaydedilecek alan adlarının tico DNS&#8217;leri ile kaydedilecektir ve alan adının s&uuml;resini uzatmadığı s&uuml;rece değiştirilemeyecektir. </em></font></li>
<li><font size="2"><em>Kampanyadan yararlanabilmek i&ccedil;in başvuru yapıldıktan sonra, xxxx hizmetlerine ilişkin s&ouml;zleşmeler imzalanıp faks yoluyla ticoya iletilmelidir. Faks alındıktan sonra alan adı ile ilgili işlemler başlatılacaktır. Alan adının transfere uygun olmaması, transfer kodunun bildirilmemesi gibi nedenlerle tamamlanmayan işlemler m&uuml;şterinin sorumluluğundadır.</em></font></li>
</ul>
</div>
<p align="justify"><font size="2">Kısaca &ccedil;i&ccedil;eği burnunda acreditimizin arkasına sağlam bir sponsor bularak bedava info domainlerde olduğu gibi elindeki spam yapılacaklar listesini sağlamlaştırma girişimi diyebilriz.</font></p>
<p align="justify"><font size="2">Birde d&uuml;nyanın portf&ouml;y&uuml; en geniş acrediti goodady e bakalım .net uzantılı domainlerde eğer 10 yıllık alırsanız 5$ dan hi&ccedil;bir koşul yada kısıtlama olmadan veriyor. NET domain almak isteyenlere tavsiyem hala s&uuml;r&uuml;yorsa goodady&#8217;nin 10 yıllık domain kampanyasına katılmaları.</font></p>
<p align="justify"><font size="2">Birde t&uuml;rkiyede sessiz sakin duran acreditimiz var. T&uuml;rkiye merkezli tek acreditimiz alantron birazcık sesini duyursa birazcık reklam yapsa t&uuml;rkiyedeki domain m&uuml;şterilerini kendi &uuml;zerine &ccedil;ekecektir diye d&uuml;ş&uuml;yorum. Anladığım kadarıyla onlar bu tip bir pazarlama stratejisini benimsemiş değiller yada d&uuml;ş&uuml;nd&uuml;leri farklı şeyler var.<br /></font></p>
]]></content:encoded>
			<wfw:commentRss>http://www.bahri.info/2007/02/17/bedava-com-net-org.html/feed</wfw:commentRss>
		</item>
	</channel>
</rss>
